Arkiver

En dejlig dag


Hverdagen, Oplevelser.

Udenfor er solen …

2008/04/23/201.jpg

.. så småt ved at gå ned. Indenfor er min Skat i fuld gang med at tilberede vores middagsmad, som vi kommer til for os at få lidt sent i aften. Da den først er klar til at spise ved 20:30 tiden, men i aften kan det bare ikke være anderledes. Dels fordi min Skat har valgt at forkæle os med noget, som tager lang tid at tilberede, dels fordi vi kom halvt sent hjem i aften og dels fordi vi begge to lige vllle have fremkaldt dagens billeder ( cirka 600 stykker ), før vi begyndte at tænke på at tilberede middagsmaden samt dække bordet.

Vi har haft en rigtigt dejlig dag i dag. Min Skat havde taget en flexfridag, så vi kunne nå at bruge en hverdag på at få en på opleveren, imens jeg stadigvæk har ferie.

Vi startede med at besøg Geologisk Museum, hvor vi så en meget spændende særudstilling om Fossilerne fra Siriuspasset og derefter tog vi en tur i Zoologisk Have på Frederiksberg, hvor vi hyggede os med at gå rundt i den gamle have og se på dyrene samt planterne i næsten tre timer.

Desværre nåede vi kun at se Zoologisk Haves afdeling i Frederiksberg Have, da Zoo lukkede noget tidligere ( klokken 17:00 ), end vi havde regnet med, men så har vi jo en god undskylning for, at vi snart skal derind igen … for dyrene i Zoologisk Haves afdeling i Søndermarken skal vel ikke snydes for at se os.

😉

For øvrigt har vi også talt om, at vi nok på et eller andet tidspunkt vil besøge Frederiksberg Have, for den ser ud til at være en "have", der er fyldt med spændende kontraster og oplevelser for alle sanserne.