Arkiver

Social


Hverdagen.

Imens solen …

2008/04/07/101.jpg

… er ved at gå ned og samtidigt med min Skat er i fuld gang med at tilberede vores aftensmad, sidder jeg og ser tilbage på en dag, hvor jeg stort set ikke har nået andet end at være social.

Det startede med, at jeg i morges, imens jeg spiste min morgenmad og drak min morgenthe, fik skrevet to længere e-mail til en "penneveninde" i det jyske. Begge mail og især den sidste blev lidt længere og mere personlig end jeg først havde regnet med.

Jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden og på vej til Roskilde station fik jeg talt i telefon med Wivi. Imens jeg stod på Roskilde station og ventede på det forsinkret regionaltog, som skulle køre mig til Høje Tåstrup station, fik jeg talt i telefon med min veninde i Store Valby og både imens jeg sad i regionaltoget samt i s-toget fik jeg sendt en lille håndfuld smser til personer, som jeg har forsømt her på det sidste.

🙂

Hvor er det godt, at mobiltelefonen er blevet opfundet.

🙂

Ganske som vi havde aftalt det, mødte jeg en af mine ekskollegaer, som bor i Hvidovre. Da det efterhåndens er næste tre år siden, vi ses har set hinanden og da vi begge to har haft oplevet en hel del ( både godt og dårligt ) i løbet af den tid, var jeg lidt spændt på, om vi stadigvæk ville have noget at tale om eller om vi måske begge to havde forandret os så meget, at vi ikke ville vide, hvad vi skulle sige til hinanden.

Det viste sig, at mine tanker havde været splidte. For selvfølgelig kunne vi tale sammen og det lige så godt, som da vi arbejdede sammen dagligt.

🙂

Ingen jeg fik set mig om, var klokken nået at blive en del mere, end jeg havde regnet med, at den skulle blive, før jeg tog hjemad og vi tog afsked med hinanden med et løfte om, at der ikke skal gå næsten tre år, før vi ses næste gang.

Da jeg stod på Hvidovre station, ringede jeg til min veninde i Rønnebærparken og vi talte sammen i al den tid, det vil sige 1:10 time, som det tog mig at kommer fra Hvidovre station og hjem til vores hovededør.

🙂

Hvor er det godt, at mobiltelefonen er blevet opfundet.

🙂

Min Skat var kommet hjem fra arbejdet samt træning og han havde prøvet på at ringe til mig, men han havde ikke kunne få fat på mig, fordi min mobiltelefon var optaget.

🙁

Nu vil jeg så lige ringe til Poul for at høre, hvordan det går hos ham og Sweetheart, og så har jeg vist nok også været social nok for i dag.

😉