Arkiver

Ny mini orkide


Hverdagen.

I eftermiddags var min Skat og jeg ude for at handle ind sammen. Det skyldes mest af alt, at jeg skulle fornye vores Varelotterisedler hos Havannahuset, som jeg har fået dem flyttet til. Da det er meget nemmere for mig, at de skal fornyes hos en forhandler her i Roskilde frem for hos en forhandler inde på Østerborgade. Min Skat har aldrig været i den forretning og da han gerne ville se, hvordan den er indrettet, så ville han med, når jeg første gang skulle forny vores Varelotterisedler der.

Det viste sig, at Havannahuset er meget mindre, når man kommer ind i det, end den ser ud til at være, når man kigger på dets vinduer udefra.

Det var hvis nok ejeren selv, som ekspederede mig, og han var både hurtigt og meget omhyggelig. Så jeg er helt tryk ved, at det fremover bliver hos dem, vores Varelotterisedler skal fornyes.

🙂

Bagefter var vi lige en hurtigt tur i Kvickly, da vi gerne ville benytte os af et af dennes uges tilbud, som de så bare ikke havde på hylderne, der vi kom derhen, hvor varerne skulle have stået.

🙁

Men så kan vi jo altid glæde os over, at turen igennem Kvickly ikke var helt spidt, da vi kom til at købe endnu en mini okide …

2008/04/02/001.jpg

… som vi gav 60,00 kroner for. Desværre fuglte der ikke en urtepotteskjulere med den, men så var det jo godt, at vi havde en tom en af slagsen stående hjemme i vindueskarmen.

🙂