Arkiver

Dagens første opgave – Del 2


Hverdagen.

Lige da jeg gik i gang med opgaven i morges, synes jeg, at den virkede mere eller mindre uoverkommelig, men det viste sig til al held, at det var den slet ikke og det skyldes måske mest af alt, at jeg valgte at tage den i flere små bider.

Først startede jeg med at få samling samt styr på alle rullerne med gavepapir med julemotiver, for de skal blive her i vores lejlighed lige indtil jeg er blevet helt færdigt med indpakningen af de sidste af de julegaver, min Skat og jeg skal give væk i år.

Så begyndte jeg at sortere de mange forskellige små og mindre papæsker efter deres størrelse og derefter begyndte jeg at sortere i dem, sådant at jeg kunne finde ud af, hvor mange af dem, der skal gemmes til næste år, og hvor mange af dem, der bare skal smides ud og derefter så fordelt jeg alle de mange forskellige små og mindre papæsker, der skal gemmes til næste år, når det store pakke-ind-ræs igen begynder, i disse syv store papirposer …

2011/09/30/101.jpg

.. der skal med ud på Shurgard, næste gang min Skat og jeg kører derud. Selvfølgelige kunne de godt stå i vores kælderrum, men da vi på et eller tidspunkt i den nærmeste fremtid skal have tømt hele vores kælderrum, så vi kan komme til at rydde op samt sortere i dets indhold, er der jo ingen grund til at først stille dem derned og så bagefter flytte dem derfra igen.

For øvrigt er der mange flere små og mindre papæsker i de syv papirposer, end det nok umiddelbart ser ud til. For jeg har det med at klappe alle de papæsker sammen, der kan tåle det, uden de dermed mister deres facon og stabilitet, når de bliver klappet ud igen, og resten af papæskerne er lagt inden i hinanden lige som en anden udgave af Pandoras æske.