Arkiver

Årets 22. ups !


Hverdagen.

Da jeg besøgte min Skats tante i tirsdag, lovede jeg hende, at jeg ville prøve på at nå rundt om hende igen i denne uge, vi når nemlig nok ikke at ses i næste uge, da både hendes og min kalender allerede er godt booket med diverse aftaler med mere.

Så ved cirka 8:30 tiden i morges, ringede jeg til min Skats tante for at får at vide, om hun gav et par tre krus the, hvis jeg tog nogle af min Skats hjemmebagte gammeldags kanelsnegle med og det ville hun gerne, så vi aftalte, at jeg skulle gå ind til hende lige så snart, jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen samt jeg havde strøget det af det nyvasket tøj, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, hvorefter det bliver hængt til eftertørning på det lille tørrestiv på døren ind til soveværelset.

Jeg var inde hos min Skats tante ved cirka 9:45 tiden og de næste cirka to og en halv times tid brugte vi på at drikke the, spise gammeldags kanelsnegle samt bare snakke, og igen i dag fik vi set på nogle af min Skats tantes endnu ikke færdiggjorte nisse-projekter.

Da jeg skulle handle lidt ind hos Søstrene Grenes i Skomagergade samt hos samt Netto i Algade og da min Skats tante har det lige som mig, hvilket vil sige, at hun helst vil ud at gå en lille tur hver dag, så fulgtes vi ad. Jeg kom for øvrigt til at foretage to små upser …

2011/09/19/001.jpg

… under den gåtur. Den første ups skete hos Netto i Algade, hvor jeg købte et nøgle hvidt Bomuld / viscose garn ( 40% bomuld og 60% viscose ), det kostede en rund tier og jeg har en ide om, at der skal hækles nogle små kurve eller stjerne til at hænge på juletræet af det.

Den anden ups skete hos Håndarbejdscenteret, hvor jeg købte et nøgle pink ( farve nummer 14 ) Løve Soft 8/4 ( 100% bomuld ), der var sat ned fra 22,95 kroner til 12,95 kroner og jeg har en ide om, at jeg vil hækle nogle små buttede hjerter til at hænge på juletræet af det.