Arkiver

Lige midt imellem


Hverdagen.

I dag er det lørdag den 24. september 2011, hvilket vil sige, at det er lige præcist tre måneders tids ( 92 dage ) siden, det var Sankt Hans Dag, og at der er lige præcist tre måneders tid ( 91 dage ) til, det er juleaften.

Er der mon noget om, at tiden simpelthen bare flyver af sted ?

Så i dag vil jeg skrive en lille e-mail til alle dem, vi er på julegaver med og som jeg endnu ikke har modtaget en ønskeseddel fra, for at opfodrer dem til at gå i gang med at skrive en julegave-ønskeseddel og ganske som alle de andre år vil jeg have deres julegaveønsker at vide helst før og allersenest den 24. oktober, for ellers kan jeg ikke nå at bruge dem til noget som helst.

Personligt har jeg brugt stort set det allermeste af både torsdag og fredag i indeværende uge til at danne mig et fuldstændigt overblik over, hvor mange af årets advents-, jule- samt kalendergaver jeg allerede har nået at købe, og måske kan jeg nå at komme i gang med at pakke bare nogle af alle disse gaver ind i løbet af i dag.

Jeg håber, at min Skat og jeg i løbet af i dag eller i morgen kan nå at køre en tur rundt om Shurgard, så vi kan stille papkasserne med alle de ting, der ikke skal gives væk i år, derud. For de papkasse vil godt nok komme til at fylde lidt for meget i vores i forvejen ikke lige frem alt for store lejlighed, hvis vi skal have dem stående lige ind til, jeg næste år forhåbentlig i midten af september måned går i gang med at danne mig et overblik over, hvor langt jeg er nået med den del af åres juleforberedelser.