Arkiver

Vores lille åndehul


Hverdagen, Ænder.

Da jeg havde sat de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, smurte jeg min frokost, som jeg spise, imens jeg skrev det forrige indlæg og jeg var lige ved at slukke for computeren, da min trætte Skat kom hjem fra arbejdet.

Normalt plejer min Skat og jeg mandag eftermiddag at dele opgaverne imellem os sådant, at han lige tager noget lynhurtigt frokost, hvorefter han cykler til dobbelt træning og imens han træner, når jeg at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og frokost samt stryge dagens nyvasket tøj, så det kan komme på plads i diverse skabe samt skuffer, men igen i dag følte mig Skat sig klattet, så derfor hoppede han træningen over.

Det endte derfor med, at han smurte noget frokost, som han nyd, imens han så et eller andet på fjernsynet samtidigt med jeg fik startet op på det næste lille hæklede projekt. Da vi havde hygges os sammen på denne måde i en lille times tid, blev vi enige om, at vi ville gå en tur over til dammen …

2011/09/19/101.jpg

… samt "vores" ænder …

2011/09/19/102.jpg

… der gerne ville spise det brød, vi havde taget med til dem. Da vi havde stået lidt og nydt synet af de spisende ænder, gik vi hjemad via kolonihavehuskvarteret, hvor vi mødte vores under-underbo, som vi talte sammen med i en lille halv times tid, før vi forsatte hen til Fakta i Østervangs Centret, så vi lige kunne handle lidt ind, før vi gik hjem igen.