Arkiver

Årets 25. ups !


Hverdagen.

Da jeg havde pakket de to udvidede adventkalendere ned i hvert sin plastik gavepose fra Tiger og jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, synes jeg, at jeg ville nyde det dejligt solrige og lune september vejr ved at gå en gå lang tur i mit lokalområde.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation, derefter gik jeg langs med vores blok samt ad stemvejen hen til containeren til pap, før jeg forsatte ad Køgevej samt Søndre Ringvej, før jeg krydsede Ringstedsgade for at komme hen til Netto på Holbækvej. Desværre var den vare, der var årsagen til, jeg besøgte butikken, udsolgt og jeg besluttede derfor at prøve lykke hos Netto i Algade.

Jeg gik via Holdbækvej, Ringstedsgade samt Skomagergade hen til passagen imellem Skomagergade og O. H. Schmeltz Plads, hvor jeg besøgte Håndarbejdscenteret, for jeg har fået en ide, der lige kræver mindst to nøgler pink ( farve nummer 14 ) Løve Soft 8/4 ( 100% bomuld ) …

2011/09/28/101.jpg

… mere og da denne garnkvalitet er udgået, så glæder det jo om at købe det, imens der stadigvæk er mulighed for at gøre det. De tre nøgler garn var for øvrigt sat ned fra 22,95 kroner per nøgle til 12,95 kroner per nøgle.