Arkiver

Genbrugsænder – Del 5


Hverdagen, Ænder.

Da jeg forlod Føtex i Roskildes Stations Center, havde jeg selvskab af en stor plysset and, der var lidt mere end almindeligt utilfreds med, at den skulle sidde i et stofnet fra Tiger, men det var der bare ikke noget at gøre ved, for det var den eneste måde, hvorpå jeg kunne transportere den.

Jeg forsatte ad Jernbanegade til Hestetorvet, hvor jeg hos den ene af lopperne kom til at købe både denne søde lille keramik and …

2013/03/27/401.jpg

… der kostede en rund tier, samt disse to søde gummifigurer …

2013/03/27/402.jpg

… der ligeledes kostede en rund tier per styk, hvorefter jeg gik hen til Roskildes Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg en bus 400S til Ballerup Station og jeg nåede lige at gå en hurtigt runde i Ballerup Centret, før jeg tog s-toget til Herlev Station, hvorfra jeg så gik til Poul.

Da jeg havde anbragt de varer, jeg havde købt med til ham, samt min nye plyssede and hos ham, gik jeg lige over til Vang Poulsens Efterfølger altså bageren på Herlev Torv for at købe brød til både ham og os, hvorefter jeg gik tilbage til Poul.

Da vi havde nydt hver vores onsdagssnegl, begyndte Poul at finde de ting frem, der bare skal smides ud, men som han selv har meget svært ved at komme af med, da han er meget dårligt gående, og derefter begyndte jeg at bære de forskellige ting ned i bebyggelsens affaldsgård. Det vil sige, da min Skat kom for at hente mig, tog vi de store ting, hvilket blandt andet var en udtjent computer inklusiv skærm og printer samt en dobbeltkogeplade, med os og på hjemvejen smuttede vi så lige rundt om Kara med det.

For min Skat og mig betyder det jo intet lige at tage de få ting med os og så aflevere dem hos Kara, men for Poul betyder det meget, at vi gider at hjælpe ham.