Arkiver

En hvid jernand


Hverdagen, Ænder.

Det viste sig, at de to konsoller, vi købte hos Harald Nyborg godt kan bruges også selv om de ikke passer 100%, så derfor blev min Skat og jeg enige om, at vi ville køre til Harald Nyborg for at købe fire mere samt derefter rundt om Silvan for at købe de tilhørende hylder, så det gjorde vi.

Det vil sige, da vi fandt ud af, at det ville komme til at koste 60,00 kroner at få hylderne snitte til, så besluttede vi at købe hylderne samt efterfølgende selv skære dem til. Da vi så havde fået de to hylder puslet ind i vores lille bil, viste det sig, at der ikke også var plads til mig, så derfor gik jeg hjem.

Da jeg gik ad Københavnsvej, kom jeg jo lige forbi Netto og derfor besluttede jeg, at jeg ville købe den anden af de to virkelige flotte dekorative jernænder …

2013/03/30/201.jpg

… den kostede også 129,00 kroner og den har så mange fine detaljer.

Da jeg forlod Netto, forsatte jeg ad Københavnsvej og derefter ad Bygmarken, Øster Ringvej, Bregnevej, Østervang, Havevang samt via tunnellen under Øster Ringvej til Astersvej og da jeg gik lige forbi Østervangs Centret, besluttede jeg, at jeg lige så godt kunne handle lidt ind hos Fakta, før jeg gik hjem samt puttede alle de nyindkøbte varer på helt rigtigt på plads.