Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er årets 31. lørdag og dermed også den femtende dag samt den niende sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er ved at gå ned, Månen er ved at stå op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:15, så jeg havde nået at nyde min morgenmad og dagens morgengry samt skrive et meget lille indlæg på min blog og hækle på det igangværende projekt, før min Skat stod op ved 7:00 tiden, hvorefter han nød sin morgenmad og morgenthe, før han satte sig foran sin computer.

Vi havde håbet på samt delvis planlagt at sommerferiens tredje lørdag skulle bruges på at få en god på opleveren, men da det regnede i morges, så blev den ide droppet, så derfor har vi blandt andet brugt dagen på at løbe, for først løb vi mine 2.400 meter og derefter løb min Skat 12,4 kilometer og jeg løb 600 meter, se kvalifikationen til søndagens Formel 1 løb inklusiv både op- og nedtakten til det samt se nogle flere af alle de frygtelige mange billeder, min Skat nåede at fotografere i løbet af vores sytten dage lange forsommerferie.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med begge de to igangværende store oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglende blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, vande alle årets plantepusser ud på altanen og nippe visne blade samt blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.