Arkiver

Ustabil blog


Hverdagen, Nyheder, Ænder.

Torsdag den 23. oktober 2014 lukkede vores webhotel for adgangen til min blog uden at give mig besked om det hverken før eller efter, hvilket jeg stadigvæk er gal over, og selv om vores webhotel åbnede for adgangen til min blog i onsdags altså den 28. oktober 2014, så kører min blog desværre stadigvæk meget ustabilt og i flere tidligere indlæg er et eller flere af billederne uden nogen brugbar forklaring forsvundet.

Jeg holder meget af min blog, der er i årernes løb i større og større grad er blevet en meget vigtig del af mit liv, på den anden side så synes jeg ikke, at det er sjovt at bruge tid på noget, der bare bliver saboteret uanset, hvordan, det bliver gjort, eller hvem, der gør det, så indtil jeg har fundet et andet webhotel, så holder jeg lav profil her.

Der bliver dog dagligt skrevet indlæg, de kommer bare ikke på bloggen, før der er fundet en god løsning på de omtalte problemer, for ingen og heller ikke et webhotel har magt nok til at bestemme, hvorvidt jeg må have en blog eller ej.