Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 45. søndag samt dermed også den femtende weekend efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran fjernsynet, da han ser årets næstsidste Formel 1 løb og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to går i seng.

I dag har vi stort set nået næsten alle de praktisk opgaver, vi begge to normalt plejer at nå i løbet af en hel almindelige gennemsnits søndag, hvilket vil sige, at vi blandt andet har været ud at løbe, for først løb vi mine fem kilometer, hvorefter min Skat løb ti kilometer og jeg løb 300 meter.

Dertil kommer, at min Skat har nået at hænge gardinstangen op på væggen over vinduet samt ni vanger op på væggen til venstre for vinduet i soveværelset og jeg har blandt andet nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj, hvilket var et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk, der bagefter kom på plads ovenpå den hvide kommode, der lige for tiden står i stuen, putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere, handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej samt vande plantepusserne på altanen.

Da jeg havde talt i mobil telefon med Poul, nød min Skat og jeg aftens menu, før jeg aflivede dagens samlet opvask.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så trætte, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.