Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 44. lørdag samt dermed også den 27. fridag efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran fjernsynet, da han ser kvalifikationen til årets tredjesidste Formel 1 løb og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to går i seng.

I dag har vi begge to brugte langt det meste af tiden på den igangværende total renovering af vores soveværelse, min Skat har blandt andet nået at slibe samt male fodpanelerne og jeg har blandt andet nået at blive færdigt med det igangværende hæklet projekt, vaske og stryge en maskinfuld altså 26 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse klapkasser og skuffer, putte diverse ting på plads i vores kælderrum, putte affald i garagen samt pap, papir og skraldespaden i de relevante containere.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.