Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 45. tirsdag samt dermed også den 77. hverdag efter vores seksten dage lange og dog alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb vi først mine fem kilometer, hvorefter han løb 7,2 kilometer og jeg løb 600 meter.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 41 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse klapkasser og skuffer, putte glas, pap, papir og skraldespanden i de relevante containere handle ind i nævnte rækkefølge hos Fakta på Køgevej, Super Best og Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej samt aflive opvasken efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så trætte, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.