Arkiver

Dryp, dryp, dryp


Hverdagen.

Min Skat og jeg har længe ( som i fra før vi tog hul på vores sommerferie i år ) talt om, at det er ved at være på høje tid, at vi får tøet vores fryser af, men endnu er det ikke rigtigt blevet til noget, hvilket irritere os begge to. Det er nu meget svært at tø en mere eller mindre fuldstændigt fyldt fryser af, for hvor skal dens indhold være imens ?

I aften er det koldt slædehunde hammerende koldt her i Roskilde, og i følge DMI er der lige nu minus 10 grader udenfor. Det blev vi så enige om, at vi ville benytte os. Så derfor gik min Skat ud på vores altan og så åbnede han et par af dens vinduer, så der kunne bliver virkeligt koldt derude. En times tid senere tog vi så tre af vores store klap-sammen-kasser og derefter fordelte vi alle vores frostvarer og dermed også hele vores frysers indhold i dem, hvorefter de alle tre blev stillet ud på altanen, der nu var blevet omdannet til en meget stor fryser.

Derefter slukkede min Skat for vores fryser og så gik han i gang med at tilberede vores aftensmad. Efter vi havde spiste og imens jeg ryddede til side, vaskede op, tørrede af samt stillede på plads efter vores aftensmad, skrabede min Skat så is af inde i fryseren og der var godt nok meget …

2009/12/19/501.jpg

… der er stadigvæk masser af is inde i fryseren, men det er lige så stille samt roligt ved at tø og det drypper lystigt fra fryseren …

2009/12/19/502.jpg

… og ned i det vandfad, vi har sat foran den. Vi håber på, at fryseren lige om lidt er helt isfri, og så skal den lige vaskes samt tørres af, før der bliver tændt for den igen.

Om en times tid eller to, når fryseren så er kommet lidt ned i temperatur, putte vi alle vores frostvarer på plads i den igen samtidigt med vi også lige skal have ajourført vores lagerliste over fryserens indhold.