Arkiver

Mandag igen


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet mandag morgen igen og det er oven i købet ikke kun den tredje sidste mandag i indeværende måned, men også den tredje sidste mandag i indeværende år samt den næst sidste mandag før jul.

Tiden går godt nok helt vildt hurtigt og lige for tiden synes vi begge to, at tiden går alt for hurtigt. Vi har i hvert fald mere end meget svært ved at følge med den samt med at nå alle de ting, vi både skal og især gerne vil nå.

For lidt siden gik min Skat hjemmefra, lige nu er han ved at køre ind til sin arbejdsplads og lige om lidt så tager han hul på dagens mange arbejdsopgaver. Selv sidder jeg endnu en gang ved mit skrivebord foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad og min morgenthe, imens jeg skriver lidt på min mildt skrevet yderst forsømte blog.

Jeg hoster og snotter stadigvæk meget, men til al held er feberen nu stort set forsvundet og jeg er begyndt at have det lidt bedre. Selv om jeg stadigvæk er meget øm i brystet, mellemgulvet samt ryggen dels af at hoste og dels af at ligge så meget i min seng, som jeg jo har gjort det i løbet af de sidste to ugers tid.

Endnu en gang kan min Skat og jeg så blot konstatere, at vores weekend gik alt for hurtigt og at vi heller ikke i denne uge nåede noget som helst af det, som vi havde håbet på at nå. Vi er nu begge to nået dertil, hvor vi mere eller mindre har opgivet at komme til at pynte op til jul i år. Det er bestemt ikke fordi, vi ikke har lyst til det, for det har vi virkeligt og vi har i den grade glædet os til det, men simpelhen fordi ingen af os har det i os, der skal til, for at vi kan gøre det.

Min skat er ved at være godt både brugt og træt efter den meget store arbejds byrde, han har knoglet med i løbet af hele indeværende år og jeg er selv stadigvæk mærket af min influenza ligende luftvejs infektion, der jo tog ekstra hårdt på mig, fordi jeg endnu ikke var nået at blive frisk ovenpå den første infektion, før jeg fik den næste.

Min Skat og jeg er dog begge to så optimistiske, at vi håber og tror på, at alt det, vi så ikke fik lov til at gøre for os selv samt af ren og skær lyst op til julen 2009, samt også gerne en hel del mere kommer vi så til at gøre op til julen 2010.