Arkiver

Tanker en onsdag morgen midt i december


Hverdagen.

At tiden simpelhen bare går alt for hurtigt samt at min Skat og jeg prøver på at følge med den så godt, som vi nu en gang kan, er der i hvert flad ingen form for tvivl om, og så ledelse er vi sørme allerede nået til den tredje onsdag og den midterste både onsdag samt dag i december måned 2009.

Det betyder så også, at der nu kun er otte dage til, det er juleaften, samt er der kun er lidt over to ugers tid til, vi tager hul på et helt nyt og forhåbentligt godt kalender år.

Når man sidder og ser frem ad i sin kalender, så føles en eller to ugers tid som meget lang tid, men når man sidder og tænker tilbage så føles et eller to års tid som meget kort tid.

For eksempel kan jeg ikke rigtigt fatte, at det allerede i dag er lige præcist et helt års tid siden, jeg skrevet dette på min blog, men den var god nok, for det var virkeligt et lille jordskælv, jeg lige havde oplevet.

Jeg kan heller ikke rigtigt fatte, at det i dag er lige præcist et helt år og seks mindst lige så hele måneders tid siden, jeg mere eller mindre meldte mig helt ud af samfundet og det er en beslutning, som jeg helt bestemt ikke har fortrudt !!!

Jeg har dog på fornemmelsen, at jeg meget langt fra er den eneste, der føler, at tiden går hurtigt. For det er næsten lige meget hvem, jeg taler med, så giver de udtryk for lige præcist det samme.