Arkiver

Dårlig samvittighed


Hverdagen.

Her til morgen har jeg virkeligt en rigtigt dårlig samvittighed over for min elskede Skat. For det er godt nok ikke blevet til ret meget søvn, han har fået i nat på grund af mig og især mit konstante hosteri stort set hele natten lang. Ved midnatstid forlod jeg godt nok vores dobbeltseng samt vores soveværelse, og der efter lagde jeg mig ind på sofaen i stuen, men vores lejlighed er så lille og der er så lydt, så det har nok ikke dæmpet støjen fra mig tilstrækkeligt til, det har kunne give min Skat ro nok til, at han har kunnet sove uforstyrret i et par timer.

🙁

Selv om min Skat meget mildt skrevet stort set ikke har sovet i nat, så gik han alligevel hjemmefra for lidt siden og lige nu er han ved at køre ind til sit arbejde, så han lige om lidt kan tage hul på den forhåbentlige 12. sidste arbejdsdag, før han kan komme til at tage hul på hans meget hårdt tiltrængte og endnu længere ventede juleferie.

Egentligt burde min Skat kunne havde haft taget sig en flex-fridag i dag. Det havde han i hvert fald haft betydeligt mere brug for end endnu en anstrengende arbejdsdag, men han er stadigvæk meget ophængt og overbebyrdet med arbejdsopgaver, der alle som en simpelhen bare SKAL være helt færdige samt afleveret til kunderne inden, han kan tage hul på sin juleferie.

Den længe ventet juleferie er for øvrigt, hvis vi lige ser bort fra den flex-fridag min Skat holdt den 18. november, hvor vores bil var til service og min Skat arbejde hjemmefra, de allerførste fridage siden vores for meget lang tid siden vel overstået sommerferie.

Lige nu er jeg selv igen godt pakket ind i et fleece tæppe, imens jeg sidder ved mit skrivebord, hvor jeg har selskab af min morgenmad og min morgenthe, samtidigt jeg skrive lidt på min yderst forsømte blog, men jeg har simpelhen været for syg til, at jeg har haft lyst og overskud til at skrive på den.

Jeg er desværre stadigvæk syg. Jeg har stadigvæk feber og jeg hoster samt nyser mere eller mindre konstankt. Det er lige som om, denne omgang virkelig har fået et rigtigt godt og solidt tage i mig samt at den bestemt ikke har tænkt sig at slippe sit tag sådant lige med det samme.

🙁

I går modtog vi årets allerførste julekort og bort set fra, jeg nåede at vedlægge et lille julekort i pakken til Bornholm så vel som pakken til Århus, jeg afsendte fra Roskilde posthus den dag Heidi og jeg var på fælles julegave-shopping, så mangler jeg stadigvæk at skrive alle årets julekort. Så jeg håber, at jeg måske kan komme i gang med det i løbet af dagen.