Arkiver

Syg igen i dag


Hverdagen.

Som Hanne altid sagde: "Planlægning er simpelhen ikke den tid vær, man bruger på det" og det vil jeg endnu en gang give hende fuldstændig ret i. For det var bestemt ikke med i min planlægning af og for denne uge, at jeg for anden gang på under tre uger igen skal "hygge" mig med en influenza ligende luftvejs infektion.

Var det gået efter min planlægning, så var dagen i går gået med at vaske og stryge to maskinefuld tøj, så jeg var kommet en hel del tættere på bunden af vasketøjskurven. Jeg havde også været ude at gå en god lang tur, imens jeg dels havde fået købt stort set alt det, vi manglede og vi for øvrigt stadigvæk mangler i vores fryser, køleskab samt de øvrige køkkenskabe, og jeg dels havde fået købt nogle flere af de små og mindre ting, som jeg skal bruge til næste års advent- og pakkekalendergaver. Der til kommer, at jeg også var nået at komme i gang med skrivningen af årets julekort.

Sådant blev det desværre bare ikke. For ud over at jeg rent faktisk nåede at vaske og stryge en lille maskinefuld ( 15 stykker ) tøj, så nåede jeg ikke andet end at sove stort set hele dagen væk. For jeg var simpelhen så syg, at jeg ikke have lyst og overskud til at foretage mig noget som helt andet end at sove.

I dag havde jeg planlagt, at jeg ville gå i gang med at rydde lidt op i min garderobe ( læs: jeg ville have haft tømt mit klædeskab og så ville jeg have gemmengået alt mit tøj … hvad bruger jeg, for det skal stadigvæk gemmes, og hvad bruger jeg ikke mere, for det kan så gives væk ), men sådant som jeg har det her til morgen, kan jeg allerede nu godt mærke, at jeg nok ikke når ret meget mere i løbet af i dag, end jeg nåede i løbet af i går, og lige så snart jeg har postet dette lille indlæg, så går jeg tilbage til min seng igen.