Arkiver

Ny fredag og dermed snart en helt ny weekend


Hverdagen.

Så er det allerede blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges sidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe.

Det er køligt her til morgen, da temperaturen udendørs kun er cirka 6,0 grader varm. Ifølge DMI kommer solen til at skinne fra en klar blå næsten skyfri himmel og det ser ud til, at den får lov til at skinne i hvert fald her i Roskilde hele dagen, men det allerbedste af det hele … det er lige før, det er weekend !!!

Jeg håber virkelig, at det bliver en rigtigt dejlig dag med efterfølgende weekend, som venter os alle sammen. Jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan, for at det skal blive det for dem, jeg holder af, dem, som jeg møder i løbet af denne dag, samt mig selv.

Nu har jeg lige modtaget en lille mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet ved ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Denne uge har været en af de helt gode uger, hvor jeg virkeligt har nået alt det, som jeg har haft sat mig for, at jeg skulle nå hver dag, da jeg har nået at pakke kalendergaver ind både i tirsdags og i går samt fik pakket en masse julegaver ind i forgårs.

Så jeg håber samt tror på, at dagen i dag ikke bliver anderledes og at jeg også i dag når alt det, som jeg har sat mig for, at jeg skal nå i løbet af dagen. Jeg har jo lov til at tro på det i hvert fald lige indtil det modsatte er bevist.