Arkiver

Det skeet i de dage i oktober en gang … Del 2


Hverdagen.

… at jeg gik i gang med at finde ud af hvor mange julegaver samt til hvem, som jeg allerede er kommet til at købe i år, og når jeg nu alligevel skulle finde alle tingene frem, kunne jeg jo lige så godt gå i gang med at pakke dem ind med det sammen. Så derfor er det meste af dagen gået med at pakke julegaver ind.

Nogle vil jo nok mene, at det er i alt for godt tid, jeg er gået i gang med at pakke julegaver ind i år, men på den anden side indrømmer jeg hellere end gerne, at julen endnu aldrig er kommet bag på mig som den helt store overraskelse og jeg kan faktisk rigtigt godt lige at være i god tid.

Så nu kan jeg glæde mig over, at jeg har nået at pakke disse fire julegaver …

2008/10/15/101.jpg

… ind, de skal til familien i Fakse. Det vil sige, at jeg rent faktisk kun mangler at købe en julegave mere til dem i år, og da jeg allerede ved, hvad den skal være samt hvor den kan købes, så er det ikke ligefrem noget, som kommer til at give anledning til det helt store hovedbrud.

Disse ti julegaver …

2008/10/15/102.jpg

… skal til familien i Herlev. Det vil sige, at jeg som sådant allerede har købt alle deres julegaver i år, men mod jeg ikke, ganske som jeg plejer, kommer til at købe en enkelt lille ting eller to mere til dem ?

Disse tre julegaver …

2008/10/15/103.jpg

… skal til familien i Jyderup. Det vil sige, at jeg rent faktisk kun mangler at købe to julegaver mere til dem i år, og da jeg allerede ved, hvad de skal være samt hvor de kan købes, så er det ikke ligefrem noget, som kommer til at give anledning til de helt store tanker.

Disse otte julegaver …

2008/10/15/104.jpg

… skal til familien i Store Valby. Det vil sige, at jeg rent faktisk også her kun mangler at købe to julegaver mere til dem i år, og da jeg allerede ved, hvad de skal være samt hvor de kan købes, så er det heller ikke ligefrem noget, som kommer til at give anledning til de helt store tanker.

Samt disse fire julegaver …

2008/10/15/105.jpg

… der ingen steder skal, da de er til min Skat, men mod jeg ikke, ganske som jeg plejer, kommer til at købe en enkelt lille ting eller to mere til ham igen i år ?