Arkiver

Sorte hæklet grydelapper med hvide buttede spøgelser


Hverdagen, Håndarbejde.

Nu kan vi vist nok ikke længere sige, at det er sensommer, men derimod bliver vi nok nødt til at se i øjnene, at efteråret for længst er begyndt. Jeg glæder mig over, at jeg for en gangs skyld og for første gang, efter jeg er flyttet til Roskilde, har fået pyntet op til Halloween.

Så var det, at jeg fandt ud af, at vi også skal have lidt Halloween stemning i køkkenten. Godt nok hæklede jeg et par mørk orange grydelapper med flagermus sidste år, men jeg havde fået en ide med et lille spøgelse.

Her til aften har jeg nået at hækle den afsluttende kant rundt om samt hæftet de sidste ender på dette par grydelapper …

2008/10/10/001.jpg

… selv grydellapperne er mit sædvadelige 100% eget design, men broderimønsteret til de små buttede spøgelser har jeg fundet hos The Chart Shop. Der har rigtigt mange både sjove og søde motiver at byde på. Nogle af deres broderimønster kan man bruge helt gratist, hvor imod man skal betale for at få lov til at bruge resten af dem, men der bliver helt klart og tydeligt gjort opmærksom på, hvorvidt det motiv, som man har forelsket sig i, er gratist eller koster penge. Deres priser er for øvrigt helt rimelige.

Til dette par grydelapper har jeg brugt tre nøgler sort ( farve nummer 43 ) samt et halvt nøgle hvidt ( farve nummer 01 ) " Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil.

Jeg synes, de små buttede spøgelser er søde, men jeg havde forstillet mig noget mere "uhyggeligt", så jeg vil prøve på selv at tegne et spøgelse og så se, hvordan det bliver, når det bliver hæklet på for eksempel en grydelap. Så det bliver nok det næste hækleprojekt, som jeg går i gang med.