Arkiver

Sidst på ugen


Hverdagen.

Så er det allerede blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges sidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, da jeg stadigvæk er en hel del indlæg bagud, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe.

Det er køligt her til morgen, da temperaturen udendørs kun er cirka 7,5 grader varm. Ifølge DMI kommer solen til at skinne fra en klar blå næsten skyfri himmel og det ser ud til, at den får lov til at skinne i hvert fald her til morgen og formiddag, før det så igen bliver overskyet med mulighed for regn, men det allerbedste af det hele … det er lige før, det er weekend !!!

Jeg håber virkelig, at det bliver en rigtigt dejlig dag med efterfølgende weekend, som venter os alle sammen. Jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan, for at det skal blive det for dem, jeg holder af, dem, som jeg møder i løbet af denne dag, samt mig selv.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Endnu har jeg ikke nået noget af det, som jeg havde sat mig for, at jeg skulle nå, i løbet af denne uge, men jeg håber og tror på, at dagen i dag bliver anderledes.