Arkiver

Pakket


Hverdagen.

Nicolai er så heldig, at han har fået en lille lejlighed med indflytning per den 1. juni 2017 altså i dag. Da det er hans allerførste af slagsen og han derfor nu flytter hjemmefra, så selv om han igennem de sidste cirka fem års tid har samlet udstyr, så er der stadigvæk mange meget forskellige praktisk ting primært til badeværelset samt køkkenet, han mangler. Så derfor kommer hans indflytningsgave fra min Skat, Poul og jeg til at indeholde nogle af de mange meget forskellige praktiske ting, han ikke allerede har, samt nogle af de mindst lige så mange meget forskellige praktiske ting, han nok endnu ikke har fundet ud af, at han mangler.

Da Heidi kommer på besøg i morgen og da hun som Nicolais mor skal hjælpe ham med at flytte i den komme weekend, så har jeg lige pakket hans indflytningsgave …

2017/06/01/0501.jpg

… så hun kan tage den med til ham og på en aller anden måde, så endte de få småting, jeg har købt til ham, men at fylde en hel flyttekasse. Så nu er jeg lidt spændt på, hvad han synes om dens indhold.