Arkiver

Arty & Spooky


Hverdagen, Ænder.

Jeg brugte hele morgen samt det meste af formiddagen på at løse diverse både praktiske samt hyggelige opgaver, så ledelse nåede jeg at vaske samt stryge en maskinfuld ( 22 stykker ) tøj, der blev hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffe, rydde op i vores køleskab samt rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad, vande alle vores plantepusser samt nippe visne blade og blomster af dem samt beundre de tre af vores seks mini-orkideer.

Jeg nåede også at nyde dagens spændende solopgang samt at blive færdige med et sort hæklet araknofobis halstørklæde til mig selv.

Jeg gik hjemmefra ved 11:45 tiden og jeg startede med at gå rundt om skruet foran vores opgang, så jeg lige kunne putte posen med dagrenovation samt stakken med papir ned i de rigtige containerne, jeg forsatte langs med blokken og jeg puttede lige glas i containeren til det samt pap i containeren til det, før jeg forsatte ad Stamvejen samt Køgevej ind til Roskildes Stations Center, hvor jeg besøgte Føtex, men jeg købte ikke noget der, for de havde kun halvdelen af det, jeg skulle bruge derfra.

Ganske som vi havde aftalt det, mødtes Heidi og jeg på Roskilde Station og derfra gik vi lige ud til Ro´s Torv, hvor jeg lige handlede lidt ind hos Føtex, før vi satte kursen hjemad. Vi nåede lige at smutte rundt om Fakta i Østervangs Centret på hjemvejen.

Da vi nåede hjem til mig, satte jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før Heidi og jeg smurte samt spiste noget frokost og resten af eftermiddagen lige indtil Brian hentede hende, brugte vi på at hyggesnakke, det var jo også ved at være næsten fem måneders tid siden, vi sidste har haft tid til at gøre den slags.

Heidi havde et lille fastelavnsris eller rettere en lille fastelavnsgave med til mig. For i denne søde lille guldfarvede papirgavepose …

2011/03/11/301.jpg

.. lå der dels en hvid satin hårelastik …

2011/03/11/302.jpg

… samt dels en kunstnerisk mini gummi badeand …

2011/03/11/303.jpg

… der hedder Arty og den er det australske firma Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med mini ducks.

Selv om jeg synes, at det var mere end nok, at Heide lige havde givet mig en ny lille mini gummi badeand samt en satin hårelastik, så havde hun også et påskeæg eller rettere en påskegave …

2011/03/11/304.jpg

… med til mig og hun insisterede på, at jeg skulle åbne den med det samme også selv om der er over fem ugers tid til, det er påske. De to små søde plastik påskeæg …

2011/03/11/305.jpg

… der var en del af gavens udsmykning, er allerede blevet hængt til hygge samt pynt på mine pyntegrene og gavens indhold var en ret så hyggelige uhyggelige udsmykket mini gummi badeand ….

2011/03/11/306.jpg

… der hedder Spooky og den er det australske firma Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med mini ducks, der indeholder en masse meget forskellige badeænder, og det kommer vel næppe bag på nogen af jer, at jeg faktisk godt kunne tænke min nogle flere af deres mange sjove, spændende og søde badeænder ?

Faktisk vil jeg allerhelst havde de små badeænder fra Bud, fordi de ikke fylder så meget og jeg dermed har plads til at give mange flere af dem et nyt kærligt hjem.

Heidi forsatte med at være i det gavmilde hjørne, for hun havde også ikke mindre end fire spændende fødselsdagsgaver …

2011/03/11/307.jpg

… med til mig, men dem åbner jeg altså ikke før på min fødselsdag, så indtil videre ligger de samme med de to fødselsdagsgaver fra familien i Fakse på vores sofabord, imens de venter på, det bliver min fødselsdag og jeg derfor går i gang med at åbne dem.