Arkiver

Lidt mere oprydning


Hverdagen.

Min elskede Skat og jeg har efterhånden boet sammen i vores lejlighed her i Roskilde i lidt over syv år, for det var den 1. marts 2004, jeg umiddelbart lige efter et fraflyttesyn afleverede nøglerne til min lejlighed i Herlev til bebyggelsens varmemester.

Når jeg tager i betrækning, hvor meget eller retter hvor store krav, der er blevet stille til både min Skat og jeg i løbet af de syv års tid med hensyn til pasningen af vores respektive job, pasningen af Farmor samt hendes hus og have samt alle de mange meget forskellige andre praktisk opgaver, vi også lige har skulle tage os af, så er det ikke mindre end fantastisk, at vi rent faktisk har haft overskud og tid til at få nogle gode nogle på opleveren.

Hos rigtigt mange af de steder, vi har været, har vi fået en lille brochure eller vi har købt en lille bog eller et lille hæfte, hvori der står en masse dejlige oplysninger om det sted, vi har besøgt, og alle disse brochurer, bøger, hæfter med mere har jeg selvfølgeligt gemt til når jeg en gang får god tid. Som om jeg nogen siden vil få det ?

Til at starte med samlede jeg alle disse brochurer, bøger, hæfter med meget mere i en lille papkasse, men pludseligt kunne der simpelthen ikke være mere i den og så begyndte jeg at lægge tingene ovenpå den …

2011/03/17/001.jpg

… hvilket jo ikke lige frem er nogen hverken særlig brugbar, køn eller ryddelig løsning. Så inspireret af hvor meget jeg nåede at rydde op samt sortere i i forgårs og især inspireret af, hvor meget af det der bare kunne smides ud, lagde jeg først alt det, der lå ovenpå papkassen, over på vores spisebord, hvorefter jeg lagde papkassen indhold ovenpå …

2011/03/17/002.jpg

… jeg har stort set brugt det meste af dagen til at se det hele igennem og jeg har fået smidt langt størstedelen af det ud, men der er dog stadigvæk nogle få af disse brochurer, bøger, hæfter med mere, jeg meget gerne vil forsætte med at gemme, fordi der stå en masse faktuelle oplysninger i dem, som jeg skal bruge, når eller jeg skulle måske heller skrive hvis jeg nogen siden kommer i gang med at skrive bare nogle af de mange manglede indlæg på min blog, og det, der forsat skal passe på, er sammen med alle nummerne af Zoo-Nyt nu blevet fordelt i to sorte plastikposer fra Tiger …

2011/03/17/003.jpg

… hvor det er sorteret i mindre klare plastikposer, så jeg har det fulde overblik over, hvor de forskellige brochurer, bøger hæfter med meget mere befinder sig, når jeg forhåbentligt på et eller andet tidspunkt får brug for dem.

Alt det, jeg ikke længere ønsker at gemme, har min Skat og jeg lige afleveret i containeren til papir i skuret foran vores opgang, og det var lige før, papircontaineren påstod, at nu kan den altså ikke rummer mere.