Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 43. lørdag samt dermed også den 21. fridag efter vores 30 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat samt alle vores fartglade skildpadder sidder foran fjernsynet, da de ser kvalifikationen til ugens Formel 1 løb og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Vi kørte hjemmefra ved 8:15 tiden og vi startede med at køre til Svogerslev, hvor vi handlede ind hos Svogerslev Bageri, Meny samt Netto, hvor vi blandt andet købte en bog og en Halloween dørmåtte, på hjemvejen handlede vi ind hos Lidl på Holbækvej, hvor vi blandt andet købte et glasskålesæt, samt Aldi på Søndre Ringvej og vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Dertil kommer, at vi har nået at løbe først mine 2.000 meter, hvorefter min Skat løb syv kilometer og jeg løb 300 meter samt høre “FONK ! Det er lørdag”.

Min Skat har blandt andet nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små manglede blogindlæg, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, oplade vores nye elektriske tandbørster samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran fjernsynet og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg starter op på det næste hæklet projekt.