Arkiver

Fire uger


Hverdagen, Årets gang.

Egentlige er det lidt pudsigt samt ret så underligt så forskelligt man kan se på den samme ting, tag nu for eksemplet fire uger altså 30 dage …

For når man sidder og skriver en aftale, der skal finde sted om fire uger altså 30 dages tid, ind i sin kalender, så føles de fire uger altså 30 dages tid som noget nær en evighed eller i hvert fald noget, der ligger meget langt ude i fremtiden. Hvis man derimod sidder og blader lidt tilbage i sin kalender og man dermed “falder” over en aftale, der fandt sted for fire uger altså 30 dages tid side, så er det jo stort set ikke ret længe siden.

Sådant har min Skat og jeg det også med vores fire uger altså 30 dage lange skønne sommerferie, for før vi tog hul på den, synes vi, at det var helt vildt dejligt, at vi nu kunne se frem til fire uger altså 30 sammenhængende fridage og vi havde masser af forskellige drømme, håb samt planer for, hvad vi kunne samt skulle bruge alle de mange skønne fridage til.

I dag fire uger altså 30 dage senere, kan vi så begge to blot konstatere, at de fire uger altså 30 sammenhængende fridage, vi noget så frygteligt havde glædet os til, desværre allerede er brugt helt op og at vi langt fra har nået bare tilnærmelsesvis en lille bitte brøkdel af alt det, vi havde drømt om, håbet på, planlagt samt regent med at vi kunne og skulle nå i løbet af indeværende års sommerferie.

Dermed har jeg ikke skrevet, at vi ikke har haft en god samt indholdsrig sommerferie, for det har vi i den grad haft, men den var bare alt for kort.