Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 22. fredag samt dermed også den anden dag i vores fire dage lange Kristi Himmelfartsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag startede vi med at køre ud til Bauhaus, hvor vi lejde en lidt større bil, så vi kunne køre de sidste af de varer, vi købte i går, hjem, så nu ligger cirka halvdelen af alle de mange materialer, vi skal bruge til den næste opgave i vores lille lejlighed, i vores garage og resten af dem står i vores kælderrum.

Derud over har min Skat nået at rydde op i noget af alt det, der igen havde nået at hobe sig op på og omkring hans skrivebord samt til sin helt normale fredagstræning og jeg har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 8 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte pap, papir og skraldespanden i de relevante containere, handle ind hos en af loppeboderne på Hestetorvet, hvor jeg kom til at købe en lille keramik and, Kvickly i Algade, hvor jeg kom til at foretage årets 43. ups, Flensborg Bog & Ide, hvor jeg kom til at købe en bog og Håndarbejdscentret, hvor jeg kom til at foretage årets 44. ups, gå en køn tur igennem Roskilde Ringen, handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej, vande alle vores potteplanter både i opgangen samt i lejligheden og de helt små plantepusser ude på altanen samt vaske op efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før vi kørte til Ikea i Gentofte, hvor vi købte de to hvide høje smalle reoler, vi skal bruge i vores arbejdsværelse.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågen.