Arkiver

En infektion


Hverdagen.

Jeg ringede til vores læger ved 8:00 tiden og min Skat var til al held så heldig, at han kunne blive klemt ind imellem to andre, så han kunne komme til allerede ved cirka 9:00 tiden.

For ikke at komme for sent gik vi hjemmefra ved 8:15 tiden og da vi var rigtige heldige med både alle de lysregulerede kryds samt trafikken, var vi fremme ved vores læger allerede ved 8:45 tiden.

Den ene af vores læger så på min Skats venstre øje og hun kunne berolige ham med, at det kun er ramt af en infektion eller betændelse samt at det kan kureres ved hjælp af øjendråber, hvorefter hun skrev en recept til ham. Vi har dog fået besked om, at han skal henvende sig til dem igen på fredag, hvis hans venstre øje ikke er begyndt at få det bedre.

Da vi forlod vores læger, startede vi med at gå hen til Svane Apoteket, hvor min Skat fik byttet sin recept til en tåbe med øjendråber, der så "kun" kostede 111,30 kroner, hvorefter vi fulgtes ad til hjørnet ved Algade og Hersegade, for derfra forsatte min Skat hjemad, så han kunne gøre sig klar til at køre på arbejdet og jeg smuttede lige en tur rundt om Kvickly, hvilket så kom til at tage noget længere tid end beregnet, før jeg gik hen til min zoneterapeut.