Arkiver

Årets 53. ups !


Hverdagen.

Poul er desværre sneet inde og det må han godt påstå, at han er, for når folk, der intet fejler og som transportere sig i en bil, ikke vil kører i snevejr, så må en, der er meget dårligt gående og som kun kan komme frem ved hjælp af en firehjulet el-scooter, gerne gør det sammen. End videre så er en el-scooter uanset om den har tre eller fire hjul ikke fremstillet til at køre i regn- samt snevejr og den er slet ikke fremstillet til at kunne køre meget mere end højst et par kilometer ad gangen og det har trods alt ikke forhindret Poul i dagligt igennem hele sommeren samt efteråret at køre en tur på ti kilometer både til og fra sit job.

Nu havde Poul og jeg i forvejen aftalt, at jeg skulle besøge ham i dag, men selv om vi ikke havde haft den aftale, så var jeg taget ind til ham, så jeg lige kunne handle ind for ham, så han har de madvarer med mere hjemme, han skal bruge. Så i morges tog min Skat alle de tunge samt uhåndterlige ting som for eksempel kattegrus, kattekrystaller og kattemad til Sweetheart samt julegaver, konserves, sukke og toiletpapir til Poul med i bilen, sådant at jeg kun skulle medbringe de ting, jeg skulle købe undervejrs.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen og jeg havde skruet lidt ned for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat vinduet i badeværelset i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation samt diverse reklamer og skrivelser i den opstillede container til papir, før jeg forsatte langs med vores blok og derefter via stamvejen, Køgevej, via tunellen under stationen samt videre ad Jernbanegade til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station samt videre derfra med en S-bus linie 400 til Ballerup Station.

Da jeg nåede til Ballerup Station besluttede jeg, at jeg lige ville gå en meget hurtigt runde i Ballerup Centret, så jeg lige kunne nå rundt om Stereo Studiet efter det sidste nye nummer af deres tilbudsavis samt Gaffe. Jeg nåede også at beundre Centrets nisselandskab, hvor den store snemand …

2012/12/12/201.jpg

… dansende rundt samt at besøge Stof 2000 samt Tiger, før jeg begav mig i retning mod Ballerups Station.

Da jeg nåede til Håndarbejdscentret, holdt jeg en kort pause, så jeg lige kunne komme at se lidt på det garn, der lå på butikken tilbudshylder, der står i dens indgangsparti, og dermed kom jeg også til at blive fristet til at købe tre nøgler varmt orangebrunt ( farve nummer 1012 ) Micro Bamboo ( 50% akryl og 50% bambus ) med en løbelængde på cirka 145 meter per 50 gram …

2012/12/12/202.jpg

… der var sat ned til en rund tier per nøgle. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad der skal hækles eller strikkes af det, men måske bliver det et eller andet til Halloween, da farven vil være rigtigt god til græskar.

Jeg forsatte min rundtur i Ballerup Centret og derefter gik jeg hen til Ballerup Station, hvorfra jeg tog et S-tog til Herlev Station og derfra tager der til al held ikke særligt lang tid at gå hen til Poul, hvilket der kommer mere om i det næste indlæg.