Arkiver

Indkøb af årets juletræ


Hverdagen.

I lørdags prøvede min Skat og jeg, om vi kunne komme til at købe årets juletræ, men selv om vi besøgte både Hobbyland samt Planteriget, fandt vi ikke en bare nogenlunde pæn rødgran, så derfor prøvede vi lykken igen i dag, hvor vi startede med at køre ud til Planteriget, hvor de godt havde nogle flere rødgraner i dag end de havde i lørdags, hvilket var nøjagtigt det sammen, vi kom til at opleve, da vi efterfølgende besøgte Hobbyland, men begge steder var de var meget åbne i det og vi vil gerne have et tæt træ med mange grene.

Derefter smuttede vi rundt om Shurgard, hvor vi hentede plastikkassen, hvori vi gemme de nye julekort, så nu kan jeg nok ikke finde på nogen som helst former for gode undskyldninger for, at jeg ikke skal gå i gang med at skrive årets julekort.

Så handlede vi lidt ind hos Føtex på Ro´s Torv, hvorefter vi kørte rundt om Jan fra Løb For Livet, så min Skat og han lige kunne aftale lidt nærmere med hensyn til i morgen, hvor min Skat har lovet at fotografere årets udgave af det traditionsrige nissehueløb i Folkeparken.

Da vi kørte fra Jan, blev vi enige om, at vi lige ville prøve lykken hos spejdernes juletræsudsalg på hjørnet af Gormsvej og Køgevej, hvilket skulle vise sig, at være en rigtigt god beslutning, for dermed fik vi fat på årets juletræ, der kom til at koste 205,00 kroner plus 15,00 kroner for det net, der blev putte rundt om det, og så skulle det kun lige køres hjem …

2012/12/08/301.jpg

… tages ud af bilen …

2012/12/08/302.jpg

… bæres hen til opgangen …

2012/12/08/303.jpg

… samt op ad trappen …

2012/12/08/304.jpg

… hvorefter det til at starte med blev anbragt i vores badeværelset …

2012/12/08/305.jpg

… så alt sneen, der ligger på det, kan nå at tø. før det bliver stillet ud på vores altan, hvis gulv ikke har så godt af vand. Så lige nu har vi en rødgran …

2012/12/08/306.jpg

… i vores brusenice og det er der nok ikke ret mange af jer andre, der har.