Arkiver

Gardister til juletræet


Hverdagen.

Da jeg havde afleveret alle de varer, jeg havde købt med til både Poul og mig selv på turen indtil ham, gik jeg en tur over til Herlevs centrum for at handle ind for både Poul samt mig selv. Jeg startede med at besøge Vang Poulsens Efterfølger, hvor jeg blandt andet købte franskbrød til Poul samt rugbrød til mig selv, og jeg afsluttede turen hos Føtex, hvor jeg kom til at solde for 19,95 kroner, da jeg besluttede, at der frem over skal være to små søde glas gardister …

2012/12/12/301.jpg

… til at passe på vores juletræ, før jeg gik tilbage til Poul. Vi nåede at hyggesnakke sammen i næsten halvanden times tid, før min Skat kom for dels at aflevere alt det, han tog med i bilen i morgens, til Poul og for dels at tage mig med hjem. Min Skat kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører til samt fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig hos Poul, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, når jeg besøger Poul.

For øvrigt så bruger bilen jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to personer i den og jeg sparer pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler samtidigt med min Skat og jeg på denne måde fik lidt mere tid sammen i dag. For øvrigt så tager turen i bil cirka en halv time og med offentlige transportmidler tager turen cirka to timer.