Arkiver

En sugerørs and


Hverdagen, Ænder.

Klokken lige præcist 10:00 smuttede min Skat og jeg ud af hoveddøren, og derefter gik vi ned til garagen, hvor vi hentede bilen og så kørte vi til Netto på Holbækvej for at handle ind. Egentligt manglede vi ikke noget, som vi ikke godt kunne have haft undværet, men da Netto har tilbud på oksemørbrader og disse for en gang skyld ikke var hele, så var vi blevet enige om, at vi ville prøve på at få fat på en til forkæles af os selv nytårsaften samt nytårsdag.

Vi fandt en oksemørbrad på 960 gram, så der skal være nok til mindst to middage samt pålæg eller hvis vi er heldige og den ikke svinger ret meget under tilberedningen til tre middage og så er det ikke så dyrt, at vi gav 115,10 kroner for den, for det er jo, hvad vi vil kalde for ren luksusmad.

Vi kom også til at købe sodavand, for Netto har tilbud på tre gange to liter enten hinbær- eller sportvand for 24,00 kroner plus pant. Godt nok er begge varianter sukkerfri, hvilket vi helst undgå, da sødestoffer er sundhedsskadelige, men for en sjældens gang skyld, kan vi godt købe det.

Jeg kom også til at købe en bog "Vores fantastike verden – Naturens rekorder" …

2009/12/27/001.jpg

… som jeg havde ønsket mig i julegave, men som jeg ikke havde fået og så er det jo godt, at jeg selv kunne købe den. Den kostede 95,00 kroner.

Der kom for øvrigt for yderlige en rund tiers sold med ned i vores to indkøbskurve, for jeg kom også til at købe denne sugerørsand …

2009/12/27/002.jpg

… som jeg ikke havde i forvejen.

Vi var heldige. For selv om der var mange mennesker i Netto, havde de to kasser åbne og da vi altid lægger alle vores varer op i et lag i lige præcist den rækkefølge vi gerne vil kunne pakke dem ned i de medbragte stofnet samt med synlig stregkode på båndet, så går det meget hurtigt for kassemedarbejderen at scanne dem og det går mindst lige så hurtigt for os at pakke vores nyindkøbte varer sammen.

Da vi kom over til bilen igen, kunne vi blot konstatere, at vi have været et kvarts tid om indkøbet altså regnet fra det tidspunkt vi forlod bilen og til vi var tilbage i den igen. Så kørte vi til Føtex i Roskilde Stations Center, hvor vi kun købte en pakke røde Strepsils til min Skat og derefter kørte vi hjem igen.

Vi anbragte bilen i garagen og derefter bar vi lige alle vores nyindkøbte varer op i lejligheden samt fik dem alle som en puttet på plads lige præcist der, hvor de hørte til i fryseren, køleskabet samt de øvrige køkkenskabe og så var klokken faktisk kun lige nået at blive 11:00, hvilket vil sige, at vi ikke har brugt mere end en times tid på alt dette.

Nu vil vi begge to have et par skriver kanelbrød og derefter vil jeg kravle ind i min seng. For jeg føler mig drønhammerende dårlig igen i dag.