Arkiver

Det var så den jul …


Hverdagen.

… for officielt så er det vel på en eller anden måde allerede blevet hverdag igen, også selv om det altså er søndag ?

Jeg indrømmer heller end gerne, at julen 2009 absolut ikke blev lige præcist sådan, som min elskede Skat og jeg havde drømt om, håber på samt planlagt. For det var lige som alt på en eller anden måde simpelhen bare ikke var med os i år.

Dermed har jeg ikke skrevet, at vi ikke har haft en god jul i år, for det har vi. Den blev bare ikke ligesom vi havde planlagt, den skulle være, men vi gjorde, som vi er vandt til, og derfor indordnede vi os efter forholdene samtidigt med vi prøvede på at få det allerbedst ud af julen under de tilstedeværende forhold.

Vi nåede trods alt at få lov til at være samme juleaften også selv om vi begge to var sløje, hvilket vi for øvrigt stadigvæk er. Min Skat havde og har stadigvæk ondt i halsen samt snotter, og jeg "hygger" mig stadigvæk og på fjerde uge med en influenza lignende luftvejs infektion. Vi nåede i fællesskab at få pynte vores juletræ i løbet af juleaftensdag. Vi fik nogle virkelig dejlige julegaver, og i går nåede vi at besøge Tivoli, hvor vi købte årets glaskugle plus elve mere, og på vej hjem derinde fra kørte vi lige rundt om Roskildes allermest julepynte hus.