Arkiver

Julehygge


Hverdagen.

Min Skat og jeg nød vores virkelige lækker juleaftens menu og som stort set hvert aften, blev vi siddende ved spisebordet og hyggesnakke længe efter, vi var blevet færdige med at spise.

Så gik vi i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads og allerede imens vi var i fuld gang med det, ringende Wivi for at sige tak for julegaverne fra familien i Fakse. Bagefter ringende jeg til Poul og han samt Sweetheart kunne godt bruge indholdet af samtlige af deres julegaver.

Min Skat og jeg satte os godt til rette i den ene af vores to sofaer ( for den anden er lige som fyldt helt op af diverse plys ænder ) hvor vi puttede os ind til hinanden, imens vi hyggesnakkede samt nød synes at vores smukke juletræ …

2009/12/24/301.jpg

… samt alt dets flotte pynt. Vi havde ikke mere end lige sat os til rette, da jeg modtog en sms fra Heidi, der ville sige tak for julegaverne fra familien i Jyderup og lidt efter modtog jeg en sms fra Anne med tak for julegaverne fra familien i Store Valby.

Så det varer vel heller ikke så længe, før min Skat og jeg skal til at gå i gang med vores julegaver …

2009/12/24/302.jpg

… som elgkoen og dens kalv passer godt på for os …

2009/12/24/303.jpg

… også selv om de nok ikke er i stand til at holde øje med dem alle sammen …

2009/12/24/304.jpg

… for der er godt nok helt vildt mange julegaver …

2009/12/24/305.jpg

… igen i år. Hvert år bliver vi begge to lige forbavset over, hvor mange julegaver der er til os, for så mange mennesker er vi altså heller ikke på julegave med.