Arkiver

Et par gårdnisser


Hverdagen.

På trods af at hverken min Skat eller jeg havde det specielt godt her til morgen og ingen af os for øvrigt har fået det bedre, så har vi faktisk begge to været ret så effektive i løbet af formiddagen.

Så ledelse stod jeg over hos Fakta i Østervangs Centret, da den åbnede klokken 10:00, så jeg måske kunne nå at få glæde at deres tilbud på minus op til 75% på alle de julerelaterede varer. Imens jeg gik rundt i butikken og fyldte min indkøbskurv op, ringede min Skat til mig og det endte med, at han kom over for at hjælpe mig med at bære de nyindkøbte varer hjem. Vi fik blandt andet tre andebryststege på cirka 450 gram, der var sat ned til 19,95 kroner per styk samt en hel masse guf primært chokolade og konfekt.

🙂

Da vi havde fået fordelt alle de nyindkøbte madvarer i henholdvis fryseren, køleskabet samt de øvrige køkkenskabe, gik vi ned til garagen for at hente bilen. Derefter kørte vi til Føtex i Roskilde Stations Center, hvor vi blandt andet fik købt 2.359 gram svinekam uden ben for 94,12 kroner samt nogle forskellige former for julepynt, der var sat ned med op til 75%, som jeg skal bruge til næste år pakkekalendergaver.

Så kørte vi til parkeringspladsen bag Super Best på Holbækvej, hvor vi anbragte bilen, imens vi selv lige var først en tur i Super Best og derefter en tur i Netto. Det første sted købte vi kun sodavand på tilbud og det andet sted købte vi alle de der helt almindelige hverdags madvarer samt øvrige helt almindelig hverdagsting, som vi var eller vi næsten var udgået for, så jeg ikke behøver at skulle bære så meget hjem i løbet af de sidste tre dag før jul.

Hos Netto kom vi for øvrigt også til at købe et par såkaldte gårdnisser i keramik fra Marie Sohl i form af dette par hygger bedsteforældre …

2009/12/20/101.jpg

… der sidder i hver sin gyngestol. Bedstemor er ved at strikke sokker, imens bedstefar meget politisk ukorrekt ryger på sin pibe. De var sat ned fra 59,00 kroner per styk til en rund tyver per styk og vi var så heldige, at der lige præcist var en tilbage af dem hver, så dem købte vi.

Når jeg lige har nået at tørre støv af på reolerne inde i stuen, så skal de nok få en god plads, hvorfra de siddende i hver sin gyngestol kan holde øje med hele stuen.

Min Skat og jeg afsluttede vores indkøbstur med lige at køre rundt om Aldi på Søndre Ringvej og derfra kørte vi hjem til os selv igen, hvor vi anbragte bilen i garagen, før vi bar alle de nyindkøbte varer op i vores lejlighed. Nu har vi lige nået at fordel alle de nyindkøbte madvarer i henholdvis fryseren, køleskabet samt de øvrige køkkenskabe og lige om lidt så skal vi begge to have noget frokost.