Arkiver

Endelig fredag


Hverdagen.

Så blev det endeligt langt om længe fredag morgen og dermed har min elskede Skat og jeg lige taget hul på, hvad der forhåbentlig bliver den femte og sidste arbejdsag i denne uge. Han på sit job og jeg herhjemme, hvor jeg stadigvæk "hygger" mig med min influenza ligende luftvejs infektion.

Vi er også nået til, hvad der af rigtigt mange mennesker betregnes som årets helt store og nok også den allerstørste julefrokost fredag, og der er der helt sikkert også rigtigt mange personer, der skal til en eller anden form for julefrokost på jobbet i dag.

Det skulle min Skat også havde været, hvis det altså havde været helt rigtigt, men han har dog valgt at hoppe firmajulefrokosten over i år og derfor kommer han forhåbentlig hjem til normaltid i aften, når han har overstået arbejdsdagens samt det efterfølgende træning.

Vores planer for den kommende weekend, der jo ellers havde indeholdt et besøg i Tivoli samt måske også et smut til Helsingør for dels at nyde den juleudsmykkede gamle købstad og dels for at besøge Øresunds Akvariet er aflyst på grund af mit helbred eller rettere mangle på samme. Så det kan jo være, at hvis min Skat bliver fri for at skulle arbejde hjemmefra i løbet af weekenden, at han så kan nå at indehente noget af den manglede søvn.