Arkiver

Et lille broderet billed med en and, der holder et hjerte


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Det er vel efterhåndens cirka ti års tid siden, at Daells Varehuse inde i Nørregade havde ophørsudsalg. Så det er ved at være længe siden, jeg købte tre forskellige broderikit til et lille broderet billed med en juleglad and. Allerede på det tidspunkt, hvor jeg købte broderikittene lovede jeg mig selv, at jeg ville brodere om ikke alle tre billeder så i hvert fald bare det ene af dem færdigt inden jul.

Det har jeg så også lovet mig selv de efterfølgende cirka ti år, men i år kom det så til at passe i hvert fald med hensyn til det ene af billederne. For her til aften er jeg blevet helt færdigt med at brodere denne søde juleglade and …

2009/12/07/201.jpg

… der holder et hjerte.

Jeg har brugt et færdigpakket broderkit ( nummer 12-2210 ) fra Permin Of Copenhagen, som jeg har givet 39,95 kroner for, og der var alt for meget garn med i pakningen. Jeg vil tro, at der er garn nok til i hvert fald mindst et hvis ikke snare to billeder mere, men det gør ikke noget, for motivet kan godt bruges til andet end et lille billed og jeg vil hellere end gerne broderer det igen.

Via en lille hurtigt gennembladning af mine udklippede mønstre og opskrifter, har jeg for øvrigt fundet ud af, at diagrammerne til de tre forskellige billeder har været bragt i Hendens Verden nummer 49 i 1993.