Arkiver

Små blå hæklede kræmmerhuse


Hverdagen, Håndarbejde.

Det er godt nok ikke ret meget tid min hæklenål og jeg har brugt sammen i løbet af den sidste lille uges tid, men lidt har vi dog trods alt nået at fremstille, for det er blevet til atten små blå kræmmerhuse, hvoraf de tre kan ses her …

2009/12/01/501.jpg

… som stort set næsten altid er der endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt alle de mange små rester af blåt ( farve nummer 20 ) Cotton ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, som jeg havde til overs efter de fem par blå hæklede grydelapper med glade snemænd.

De små hæklede kræmmerhuse er søde og så er de noget, som går hurtigt at fremstille. Det tager mig godt og vel en lille halv times tid at hækle et kræmmerhus inklusiv den tid, det tager mig at hæfte de i alt otte hæfte-ender, de har, og så er de en rigtigt god måde at komme af med de helt små garnrester på, for der går kun cirka tre gram garn til et kræmmerhus.

🙂

Nu er det ved at være på høje tide, jeg kommer i seng og jeg tror, at jeg falder i søvn lige så snart mit hoved og min hovepude mødes, for jeg er godt nok træt lige nu.