Arkiver

Lidt har vi nået i dag


Hverdagen.

Så blev det endeligt langt om længe lørdag og dermed kunne min Skat og jeg endelig langt om længe tage hul på den eftertragtede weekenden.

Hvilket jo ville have været mere end godt, hvis det ikke lige var fordi, vi begge to i den grad er trætte. Han efter en anstrengende arbejdsuge, hvor han desværre også har måtte arbejde hjemmefra hver aften og han kommer for øvrigt også til at skulle arbejde hjemmefra både i dag samt i morgen, og jeg fordi jeg har "hygget" mig med en luftvejs infektion hele indeværende uge.

Min Skat nåede dog at få et par timers søvn i løbet af morgen, efter jeg var stået op, og jeg har til al held også kun hostet mig igennem cirka halvdelen af natten, resten af tiden har jeg sovet. Jeg er udemærket godt klar over, at der nok ikke at nogen, der kan forstå, at jeg er træt og øm i hel kroppen. For jeg har jo stort set sovet det meste af indeværende uge væk, men jeg vil våge at påstå, at man bliver både træt og øm af at ligge i sin seng i så mange timer, som jeg har gjort det i denne uge. Dertil kommer, at jeg også er ret så øm i mellemgulvet på grund af alt mit hosteri.

🙁

Det endte med, at hele formiddagen nåede at gå med, at min Skat arbejdede hjemmefra og jeg hæklede på det igangværende projekt, som skal bruges som en julegave næste år. Efter vi begge to havde spist frokost, blev vi enige om, at vi ville prøve på at nå bare nogle få af alle de mange ting, som vi havde håbet på, at vi kunne nå i løbet af denne weekend, og derfor kørte vi hjemmefra ved 13:30.

Vi startede med at køre ud til Shurgard dels for at stille posen med min Skats julegaver fra familien i både Fakse og Jyderup samt min julegave fra familien i Fakse, posen med de ting til næste års pakkekalendere, som jeg kom til at købe den dag, jeg var i City 2 sammen med min veninde fra Hvidovre, posen med en ting Heidi skal have i julegave næste år samt posen med en ting min Skat skal have i julegave næste år, og dels for at hente posen med Pouls pakkekalender samt posen med hans og Sweethearts julegaver, da vi ville ind til dem med det.

Derefter kørte min Skat og jeg til Bauhaus i Glostrup, for Bauhaus i City 2 i Høje Tåstrup er ved at lukke og derfor fører de ikke længe varerne fra deres tilbudavis. Vi fik købt to grå og en sort SmartBoks på 31 liter, som vi stod og manglede, og så var det jo heldigt, at de i denne uge er på tilbud til 49,95 kroner per styk, når normalprisen er 89,95 kroner per styk. Vi havde dog ikke købt dem på nuværende tidspunkt, hvis de ikke havde været på tilbud, for så havde vi ventet med at købe dem, til de kom på tilbud.

Næste stop var Poul samt Sweetheart og som altid var det dejligt at se dem begge to. Desværre havde vi ikke mulighed for at blive så længe hos dem, da min Skat og jeg havde aftalt, at hvis vi nåede ud at køre i dag, så skulle vi altså også til Johannes Fog i Lyngby, og da butikken lukker klokken 16:00 på lørdagene, havde vi ikke så meget tid at løbe på. Vi nåede til Fog, men de havde kun den ene af de to ting, som vi skulle bruge.

🙁

Derefter kørte vi direkte til Shurgard, hvor vi hentede posen med adventkalenderen til min veninde på Bornholm samt posen med adventkalenderen til … bynavnet er indtil videre hemmeligt, for modtageren skal ikke have noget af vide om denne adventskalender, før vedkommen står med den i sine hænder, posen med fødselsdagsgaverne til den ene tredjedel af familien i Jyderup, posen med fødselsdagsgaven og julegaven til min veninden i Rønnebærparken samt posen med hendes pakkekalender og posen med Heidis pakkekalender. For jeg håber, at jeg kan nå at afsende samt aflevere det hele i løbet af den kommende uge.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for min Skat har lige fortalt mig, at vores aftensmad er meget tæt på at være færdig. Det eneste, der som sådant mangler, er, at jeg lige får dækket spisebordet.