Arkiver

En dansende plys and


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Min veninde fra Hvidovre var ankommet til Høje Tåstrup Station lidt før mig, så hun stod og ventede på mig, da jeg ankom. Vi gik ned til City 2 og vi brugte de næste cirka tre og en halv times tid på at gå rundt i hele centret, imens vi hyggesnakkede samtidigt med vi så på butikkernes vinduer og små shoppede.

Vi nåede også at tage en lille pause fra kiggeriet samt powershopping, imens vi fik lidt at drikke samt spise hos Sunset Boulevard. Faktisk var det en hele vejen igennem vellykke tur, hvor vi både fik handlet lidt ind samt især tøsse hygge snakket, og vi har der også allerede mere eller mindre aftalt, at dette her må vi altså gøre en anden gang. Det når så nok ikke at blive før jul, men det gør så heller ikke så meget, for vi har før brugt år på at finde et tidpunkt, som passede ind i vores begge tos kalender.

En af de allersidste butikker, vi nåede at besøge, var Alstrøm ned i kæleren. Der kom jeg til at købe et par små ting, som jeg skal bruge til næste års pakkekalendere, da jeg allerede så småt er gået i gang med at finde på indhold til dem, samt denne dejlige dansede plys and …

2009/11/11/101.jpg

… til mig selv. Den kostede 99,95 kroner og den danser rundt om sig selv, hvis man trykker den på den ene vinge. Til gengæld bliver den en yderst utilfreds and, der skælder ud, hvis man prøver på at løfte den ved at holde om dens hoved. For så sparker den med benene og ryster på halen, samtidigt med den højlydt gør opmærksom på, hvor utilfreds den er med den meget dårlige behandling.

Det er meget langt fra alle mine plys ænder, der har fået et navn, men lige præcist den, jeg kom til at købe i dag, er jeg kommet til at kalde for Anders … og ja, der er opkaldt efter en meget berømt temperamentsfuld amerikansk tegneserie and.