Arkiver

Fra kaos til orden – Lagret at hjemmefremstillet gaver


Hverdagen, Håndarbejde.

Dem, som kender mig eller som regelmæssigt læser med på min blog, ved, at jeg elsker at være i rigtigt god tid. For eksempel har jeg allerede på nuværende tidspunkt købt alle de små gaver, som jeg skal bruge til at putte i årets pakkekalender og jeg er nået cirka kvartsvejs med hensyn til indkøbet af årets julegaver.

Dem, som kender mig eller som regelmæssigt læser med på min blog, ved også, at det er lige så naturligt for mig at udfolde mig kreativt, som det er for en fisk at svømme samt for en fugl at flyve. Så derfor kommer det næppe bag på dem, at jeg får fremstille nogle "få" ting i løbet af et års tid.

Det er dog langt fra alt det, som jeg får fremstillet, der er til mig selv, og mange gange fremstiller jeg også kun tingene ene og alene fordi jeg har fået en ide, som jeg lige skal havde ført ud i livet bare for at se, om ideen nu også kan bruges.

Da jeg samtidigt med det bruger det at hækle grydelapper som en form for afslappende terapi, så indrømmer jeg hellere end gerne, at det efterhåndens er blevet til en hel del par grydelapper, som jeg har nået at fremstille. Faktisk er det blevet til så mange forskellige par grydelapper, at jeg på et tidspunkt overvejede at ændre bloggens navn til "grydelappen.dk", men det bliver aldrig til noget, for jeg er og forbliver "den kreativ and".

I dag tog jeg mig så sammen til at finde ud af, hvor mange små hjemmefremstillet gaver, jeg efterhåndens har fået fremstillet og som jeg endnu ikke har nået at give væk. Det var der godt nok blevet til en hel del, som jeg nu har fået fordelt i fire sorte 15 liters SmartBokse …

2009/02/27/101.jpg

2009/02/27/102.jpg

… og som det kan ses på de to overforstående billeder, så har jeg efterhåndens fået samlet mig et pænt lille lager af både grydelapper, pynte hagesmækker, kræmmerhuse og meget mere, som kun venter på, at jeg finder ud af, hvem jeg skal give dem til. Hvilket er rigtigt dejligt at vide, for så har jeg altså altid noget, som jeg kan tage af, hvis jeg sådant lige pludseligt og mere eller mindre uventet skal af med en lille gave.

Typisk mig så har jeg selvfølgelig oprettet et regneark til hver af de fire sorte SmartBokse, hvori jeg har skrevet, hvad der ligger i den enkelt kasse, så jeg har en lille bitte smule styr på, hvad jeg i grunden har liggende på lager af hjemmefremstillet gaver.

Hermed har jeg så fået aflivet endnu et af mine alt for mange små og store hængepartier.

🙂