Arkiver

Bogudsalg


Hverdagen, Ænder.

I formiddags, da jeg var gået en tur ind til Roskildes centrum for at handle lidt ind ( så vi ikke har behov for at handle ind på vej hjem fra Farmor her i eftermiddag, hvor min Skat skal til dobbelt træning bagefter ), kom jeg blandt andre rundt om Kvickly, der har taget forskud på forårets bogudsalg, da jo officielt først starter onsdag den 25. februar.

Det kom desværre lige til at koste mig 179,85 kroner, da jeg kom til at købe tre bøger, og da jeg så i forvejen lige havde brugt 122,90 kroner på to bøger i den lokale Kort & Godt, så blev dagens indkøbstur noget af en soldetur for mit vedkommen.

På den anden side fem nye bøger med læsestof til mange dejlig timer i hyggeligt selskab med en god og spændende bog for kun 302,75 kroner er vel i grunde ikke så galt ?

Jeg indrømmer så også hellere end gerne, at havde de tre bøger, som jeg købte i Kvickly, ikke været på tilbud, så havde jeg nøjes med at købe de to bøger i Kort & Godt.

Dagens sold, som jeg glæder mig til at komme i gang med at læse …

2009/02/16/101.jpg

Walt Disney´s: "Jumbobog nummer 345 – Stem på mig !" normalpris 42,95 kroner.
Walt Disney´s: "Mammutbog nummer 15" normalpris 79,95 kroner.
Dorthe Boss Kyhn: "Danmarks 7 vinundere" tilbudspris 39,95 kroner.
Thomas Marent: "Regnskoven – en fotografisk rejse" normalpris 299,00 kroner og tilbudpris 99,95 kroner samt Ulla Raben: "En tur i skoven" tilbudpris 39,95 kroner.

Egentligt var det min mening, at jeg ville bruge resten af denne mandag på at rydde lidt mere op og dermed måske få tømt den flyttekasse, som jeg gik i gang med i lørdags, men den plan er hermed lige blevet ændret, for nu skal jeg altså i gang med at læse, og jeg tror, at jeg starter med en af "ænderne" for dem vil Poul jo meget gerne låne, lige så snart jeg har læst dem.