Arkiver

Små lyserøde hæklet kræmmerhuse


Hverdagen, Håndarbejde.

Det endte med, at jeg ( ganske som jeg forudsagde det i morges ) kom til at bruge hele denne onsdag på at rydde op samt vaske og stryge to maskinefulde ( 61 stykker ) tøj.

Efter min Skat var kommet hjem fra arbejdet og han havde fået noget at spise. Kørte vi en tur ud til Farmor for at besøge hende. På vej hjem der ude fra handlede vi lige lidt ind hos Kvickly Xtra i Hyrdehøjens Butikscenter samt i Aldi på Ringvejen. Efter vi var kommet hjem igen og vi i fællesskab havde fået sat de nyindkøbte varer på plads, satte jeg mig ind i sofaen, hvor jeg sammen med min hæklenål fik omdannet de små rester fra den lille lyserøde pyntehagesmæk i forklæde facon, som jeg blev færdig med i går, til disse tre små kræmmerhuse …

2009/02/18/001.jpg

… der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har kun brugt ni gram lyserødt ( farve nummer 407749 ) "id. 8/4 bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) fra Coop Danmark, som jeg tror, at jeg har købt i den lokale Kvickly inde i Algade, men det kan også godt være, at jeg har købt det i Kvickly på Herlev Torv, hvis jeg da ikke har fået nøglet forærende af min veninde over på Bornholm, da hun ryddede op i sit garnlager, lige før hun flyttede derover.

De er søde og så er de noget, som går hurtigt at fremstille. Det tager mig godt og vel en lille halv times tid at hækle et kræmmerhus inklusiv den tid, som det tager mig at hæfte de i alt otte hæfte-ender, som de har, og så er de en rigtigt god måde at komme af med de helt små garnrester på, for der går kun cirka tre gram garn til et kræmmerhus.

🙂

Lige nu er min Skat i fuld gang med at tilberede vores aftensmad og lige om lidt, når jeg har dækket bordet, så er den klar til at blive spist, og da man aldrig nogensinde skal lade mad vente på sig, vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang.

😉