Arkiver

En aktiv søndag


Hverdagen.

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 17:00 …

2009/02/08/301.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det lukkede vindue i vores arbejdsværelse.

🙂

Da vi kom hjem efter vores lille hyggelige gåtur i skoven og omegn, satte min Skat en tegnefilm på DVD-afspilleren, som vi så, imens vi delte en pose varme popkorn fra mikrobølgeovnen, og derefter gik vi i fællesskab i gang med at gøre bare lidt rent.

Min Skat startede med at støvsuge gulvet i køkkenet, entreen og badeværeslet, imens jeg flyttede alt det løse fra gulvet inde i soveværelset, så min Skat kunne komme til at støvsuge derinde. Så flyttede jeg alt det løse fra gulvet inde i stuen, så min Skat kunne komme til at støvsuge i stuen, imens jeg stillede alt det løse på plads på gulvet inde i soveværelset. Til al held er der lige for tiden ikke nået løs på gulvet inde i arbejdsværelset, som skal flyttes, før man kan komme i gang med at støvsuge det.

Da min Skat var blevet færdig med at støvsuge hele vores lejlighed og jeg havde fået sat alt det løse på plads på gulvet inde i stuen, gik min Skat i gang med at tilberede vores aftensmad, imens jeg fik strøget de to maskinefulde ( kun 19 store stykker ) tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af dagen, så det kunne komme på plads i diverse skabe og skuffer. Derefter fik jeg hængt dagens sidste maskinefuld nyvasket tøj til tørre på det lille tørrestativ inde i stuen samt dækket bord, og lige om lidt, når vores aftensmad er helt færdigt, så skal vi spise til middag.

Så er endnu en weekend desværre ved at være gået, men denne gang kan vi virkelig godt se, hvad vores weekend er brugt på. For vi har godt nok fået meget ledig plads rundt omkring i vores lille lejlighed. Det er jo lige før, der er blevet helt ryddeligt i det lille hjem.

😉