Arkiver

Søndag formiddag


Hverdagen.

Lige nu har vores tre mini orkideer fundet sig en rigtigt god plads lige midt på vores ikke helt ryddelige køkkenbord, imens de får deres ugentlige "fodbad" …

2009/02/08/101.jpg

… og da de af en eller anden helt uforklarlige grund ikke blev forkælet med gødning i vandet i sidste uge, selv om det jo rent faktisk var en ulige uge, så får de det i dag. De får så lov til at stå der og hygge sig det meste af dagen, hvor imod vores øvrige potteplanter, som står rundt omkring i lejligheden, pænt måtte nøjes med en hurtigt omgang vand uden gødning via vandkanden samtidigt med jeg lige fik nippet visne blade og blomster af dem.

Måske er det derfor, nogle af vores andre potteplanter er begyndt at komme med små hentydninger og kommentarer om, at der bliver gjort kraftig forskel på vores potteplanter.

😉

Lige nu deltager min Skat i dagens udgave af Folkeparkens Motionløb, og imens han gør det, har jeg ud over at tage mig kærligt af alle vores potteplanter nået af vaske en maskinefuld tøj ( et lagn i dobbelt størrelse, to pudestykker og to dynebetræk ) samt fået det hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen. Jeg har fået lagt rent sengetøj på vores seng og redt den, samt givet skabet ude i badeværelset den helt store omgang lige som jeg gav det lige før jul.