Arkiver

Oprydning i julepynten – Del 3


Hverdagen.

I dag forsatte jeg med at rydde op i samt sorterede i vores julepynt, men i modsætning til i går og i forgårs, hvor jeg primært kun tog mig af den del af vores julepynt, som har hygget og pyntet i vores stue, har jeg i dag taget mig af julepynten uanset, hvor i lejligheden, den befandt sig.

Det endte med, at jeg kom til at bruge de seks sorte plastik Smart Bokse, som vi kom til at købe for kun 30,00 kroner per styk i Netto i sidste måned, men de var nu også indkøbt til formålet, så det gjorde ikke noget.

🙂

Den første af de seks sorte plastik Smart Bokse …

2009/02/06/001.jpg

… kom blandt andet til at indeholde vores fire "skygge-fyrfads-lysestager" med jule- og vintermotiver, de tre flotte polystrone svaner der har en træsko-nisse enten om halsen eller på ryggen, samt nissepigen i sin sok, som Heidi har fremstillet til mig.

Den anden af de seks sorte plastik Smart Bokse …

2009/02/06/002.jpg

… kom blandt andet til at indeholde vores tre filt-nisser samt et adventlys og et kalenderlys, som jeg har købt på tilbud og dermed på forskud.

🙂

Den tredje …

2009/02/06/003.jpg

… og den fjerde af de seks sorte plastik Smart Bokse …

2009/02/06/004.jpg

… kom blandt andet til at indeholde alle vores små og store plys julebamse, julemus, nisser, rensdyr, snemænd og juleænder.

🙂

Den femte af de seks sorte plastik Smart Bokse …

2009/02/06/005.jpg

… kom til at indeholde alle mine Julecharm fra Menu og den sidste af de skes sorte plastik Smart Bokse …

2009/02/06/006.jpg

… kom til at indeholde mine nisser fra Rikki Tikke. Jeg har kun et sæt af deres års-nisser, dem fik jeg i julegave af Mie & Svend Aage i 2006, og jeg ønsker mig heller ikke flere af dem, for de passer ikke sammen med vores øvrige nisser. Jeg har fire af deres små nisser ( Frida og Peter samt Signe og Sigurd ) samt års nisserikkerne fra både 2006 og 2007 ( jeg ønsker mig for øvrig års nisserikkerne fra både 2008 og 2009, når de en gang kommer frem ).

Efter jeg havde holdt en kort frokostpause samt havde fået ryddet til side, vaske op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad samt min frokost, satte jeg vaskemaskinen i gang med en kulørt bomuldvask på 60 grader og derefter stillede jeg mig lige at stryge de to maskinefulde ( 53 stykker ) tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af morgen, så det lige kunne komme på plads i diverse skabe og skuffer.

Så gik jeg i gang med at pakke alle de forskelige lysdekorationer, som vi har haft hængende dels i køkkenvinduet og dels i soveværelsets vindue, med mere væk. Det kom så til at betyde, at med min arbejdsindsat i dag så er jeg faktisk nået igennem stort set alt vores julepynt med undtagelse af det, som vi bruger til vores juletræ, samt de to lyskæder, som vi har hængende ude på altanen. Dem har vi dog aftalt, at vi ikke piller ned, før vejret er blevet lidt lunere i det. De kan jo også godt hænge op, uden at vi behøver at tænde for dem.