Arkiver

Oprydning i julepynten – Del 2


Hverdagen.

I dag forsatte jeg med at rydde op i samt sortere i vores julepynt og lige som i går blev det primært i den del af det, som vi har haft stående fremme til hygge og pynt i vores stue. I dag kom det til at gå ud over vores snelandskaber på reolerne.

Jeg havde beregnet, at jeg nok ville komme til at skulle bruge seks af Ikeas flade hvide Kassett kasser, der jo desværre nu er udgået af deres sortiment, og det kom da også til at passe sådant nogenlunde. For det kom til at vise sig, at jeg også med hensyn til, hvor meget mine baby-nisser fylder, havde overkalkuleret, men det gør nu ikke spor, for så er der jo plads til at udvide samlingen.

🙂

Lige som i går tog jeg også i dag kasserne nummer mæssigt bagfra, da det jo helst skal være sådant, at de tunge kasser står i bunden og de lette kasser står i toppen. Så i kasse nummer seks …

2009/02/05/201.jpg

… kom der kun til at ligge de ting, som jeg vil kalde for tilbehøret til vores snelandskaber med baby-nisserne. Det vil blandt andet sige små og store grantræer, diverse træstuppe og dådyrene.

Kasse nummer fem …

2009/02/05/202.jpg

… kom blandt andet til at indeholde de to kælkebakker sammen med alle nisserne der kælder. Indvidere blev der også plads til nisserne sammen med polardyrene, nisserne på motorcykler, samt nisserne som står og synger.

Kasse nummer fire …

2009/02/05/203.jpg

… kom blandt andet til at indeholde skibakken sammen med alle nisserne, der står på ski og nissepigerne, der leger med hver sin snemand.

Kasse nummer tre …

2009/02/05/204.jpg

… kom blandt andet til at indeholde nisseorkestret, nisserne der leger sammen med hver sin bamse, nisserne der leger sammen med hver sin gris, nisserne der leger sammen med hver sin kat, nisserne der sidder på hver sin stige og nisserne, der er ved at fremstille julegaver.

Kasse nummer to …

2009/02/05/205.jpg

… kom blandt andet til at indeholde alle nisserne, der leger sammen med de små nissebabyer samt alle de små nissebabyer, der ligger eller sidder i eller på hver sin nød.

I den sidste af kasserne, det vil sige kasse nummer 1 …

2009/02/05/206.jpg

… kom der kun til at ligge de huskeklemmer, som jeg fik i min adventkalender fra Store Valby sidste år, samt de huskemagneter, som jeg selv købte i midten af december sidste år. Det er der også den af kasserne, hvori der er mest ledig plads.

🙂

Det føles nu helt dejligt, at jeg allerede er kommet så langt med min gennemgribende oprydning i vores julepynt. Hvis jeg kan forsætte på sammen måde i morgen, så kommer det til at betyde, at jeg faktisk kun mangler at rydde op i alt vores juletræpynt, og den opgaver haster jo ikke lige frem. Da det jo alt sammen allerede er pakket væk og jeg samtidige ved, at jeg har en hel hobby-kit liggende, som hvis jeg når at få de ting, der er i dem, fremstillet, skal med ned i kasserne med juletræpynt.